Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN, KAZIM KOYUNCUYU ANMA TÖRENİNE KATILDI

Genel 25/06/2021 16:28

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, 33 yaşında kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Artvin’in değeri Kazım Koyuncu’nun aramızdan ayrılışının 16. Yılında, Hopa ilçesinin Yeşilköy köyünde bulunan kabri başında düzenlenen anma törenine katıldı.

Töreden konuşan Başkan Elçin, Kazım Koyuncu’nun ölümünün 16. yılımda rahmetle ve özlemle andığını söyledi.

Törende, annesi Hüsniye, kardeşleri Hüseyin, Niyazi Koyuncu ile Canan Erdem, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir ile yakınları ve sevenleri yer aldı