Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN, HATİLA DERESİ İÇME SUYU VE ARITMA TESİSİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Genel 23/06/2021 14:45

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Belediyemiz ve Devlet Su İşlerinin ortaklaşa finanse ettiği Hatila Deresi İçme Suyu ve Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Bu yıl içerisinde belediyemize teslim edilecek olan Hatila Deresi İçme Suyu ve Arıtma Tesisinde yer alan; İdare binası, trafo binası, klor binası, kimya binası, klor temas tankları ve su depolarını incelemelerde bulunan Başkan Elçin, tesisin işleyişi hakkında teknik bilgi aldı.

Başkan Elçin, Artvin'in gelecek 50 yıllık periyotta, memba kalitesinde ki içme suyunun hemşehrilerimizin kullanımına en kısa süreçte sunulacağını belirtti.