DOKA 141. YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ARTVİN’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Genel 18/06/2021 15:04

Artvin Belediye Başkan Vekili Gülşen Kurul, şehrimizde düzenlenen Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın 141. Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Toplantı yoklama ve açılış konuşmaların ardından, Doğu Karadeniz Bölgesi Katı Atık Depolama ve Bertaraf Model Önerisi, Tarihi ve Kültürel Değerlerin Turizme Kazandırılması, idari ve mali işlere ilişkin konuların görüşülmesinin ardından sona erdi.

Toplantıya; Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Rize Valisi Kemal Çeber, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Giresun Valisi Enver Ünlü, Artvin Belediye Başkan Vekili Gülşen Kurul, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Artvin İl Genel Meclis Başkanı Furkan Çakmak, Rize İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Gümüşhane İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Giresun İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin üye illerin Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman yer aldı.