Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN, CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLAR ÇALIŞTAYINA KATILDI

Genel 18/06/2021 15:03

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Gaziantep’de düzenlenen CHP’li Belediye Başkanları Çalıştayına katıldı.

CHP yönetimi, yerel seçimlerin ardından belediye başkanlarıyla dördüncü kez bir araya geliyor. 18-20 Haziran tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

Üç gün sürecek programın ilk günü belediye başkanları Gaziantep'te esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşla buluşacak.

İkinci gün yapılacak toplantının açılış konuşmasını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gerçekleştirecek. Daha sonra iki oturum halinde gerçekleştirilecek atölye çalışmalarında belediyelerin 2 yılı aşkın süredir yaptığı çalışmalar değerlendirilecek. Bundan sonraki üç yılda sorunlar ve bunları çözümü için projeler ele alınacak.