Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN’DEN ARTVİN’İN İLK ARABULUCUK MERKEZİNE ZİYARET

Genel 16/06/2021 16:53

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, açılışı gerçekleştirilen Artvin Arabulucuk Merkezine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Artvin Barosu Başkanı Ayla Varan ve beraberindeki avukatlar Elif Oya Gültekin, Nur Elçin, Merve Güven Lokumcu, Tuncer Başer, Elvan Güven Yılmaz bir araya gelerek Artvin’in ilk ve tek Arabulucuk Merkezini açtı.

Artvin Arabuluculuk Merkezi; tarafların içinde bulundukları hukuki uyuşmazlığı tarafsız bir üçüncü kişi yardımı ile mahkemeye gitmeden ya da mahkemenin yönlendirmesiyle çözmelerinde arabuluculuk hizmeti verecek.

Ziyaret, Başkan Elçin’in, hayırlı olsun temennileri ve günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi.