Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

ATA TOHUMLARINDAN ELDE ETTİĞİMİZ 85 BİN KÖK FİDEYİ HEMŞEHRİLERİMİZLE PAYLAŞTIK

Genel 27/05/2021 14:07

Artvin Belediyesi ve Artvin Yerel Ata Tohum Derneği iş birliği ile Artvin Belediyesi seralarında yetiştirdiği 85 bin adet ata tohumlarını belediye ekiplerimiz mahallere giderek tarımla uğraşan vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıttı.

2020 yılında Artvin Belediyesinin kurduğu, Yerel Ata Tohumları Seralarında ürettiği,  85 Bin adet genetiğiyle oynanmamış fidelerim, herkes kendi yiyeceğini üretsin diye mahalle mahalle dolaşarak mahalle muhtarları ile birlikte vatandaşlara ücretsiz bir şekilde dağıtıldı.  Mahalle dağıtımlarında fideleri alamayan vatandaşlar içinde Belediye Başkanlık binası önünde kurulan stantta sosyal mesafe kurallarına uyularak vatandaşlarla fide paylaşımı gerçekleştirildi.

14 bin Adet Domatesi fidesini Borçka Belediyesi ile Paylaşıldı

Seralarımızda yetiştirdiğimiz 14 bin adet domates fidemizi, Borçkalı çiftçilerimizle buluşturması için Borçka Belediyesi ile paylaştık.