BAŞKAN DEMİRHAN ELÇİN DKBB’DE BAŞKAN VEKİLİ SEÇİLDİ

Genel 22/07/2019 17:00

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğinin 1. Olağan Meclis toplantısına katılarak burada gerçekleşen yönetim kurulu seçimlerinde 2. Başkan vekili seçildi.

31 Mart seçimlerinden sonra Trabzon Nova Otelde gerçekleşen Doğu Karadeniz Birliği 1. Olağan Meclis toplantısında; Birlik Başkanı, Başkan Vekilleri; Katipler, Birlik Encümen Üyeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri ve Denetim Komisyonu Üyelerinin Seçimi gerçekleştirildi. Seçimler sonucunda: Birlik Başkanlığına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU; Birlik Meclis 1. Başkan Vekilliğine Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN, Birlik Meclis 2. Başkan Vekilliğine Artvin Belediye Başkanı Demirhan ELÇİN, Birlik Meclis Katipliğine Şalpazarı Belediye Başkanı Refik KURUKIZ ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis UZUN; Birlik Meclis Yedek Katipliğine Ören Belediye Başkanı Mustafa EREN ve Çavuşlu Belediye Başkanı Fatih DUZCU seçildi. Yapılan seçimlerin ardından gündemin diğer maddesi; “2018 Yılı Kesin Hesabı” görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinden, “2018 Yılı Faaliyet Raporu” nun Birlik Genel Sekreter Mehmet ŞENTÜRK tarafından okunmasından sonra yapılan oylamada, 2018 yılı faaliyet raporu oybirliği ile kabul edildi. Gündem maddeleri arasında yer alan; 2018 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülüp karara bağlanmasından sonra diğer gündem maddeleri ayrı ayrı görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasından sonra Birlik Meclis Toplantısı sona erdi.