ARTVİN BELEDİYE BAŞKANI DEMİRHAN ELÇİN’İN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI GÜNÜ MESAJI

Genel 18/05/2021 21:30

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımlanan mesajda şu ifadelere yer verildi;

“Tam 102 yıl önce,  19 Mayıs’ta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bir milletin kaderini değiştirmek için, Bandırma Vapuruna binip, Samsun’a doğru yola çıkarak Ulusal Kurtuluş Savaşı’nı başlattı.

Ulusal Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  ‘En büyük eserimdir’ dediği Türkiye Cumhuriyeti’ni de ‘Milletin bağrından temiz bir nesil yetişiyor. Bu eseri, ona bırakacağım ve gözüm arkamda olmayacak’ diyerek gençlere emanet etmiştir. Gençliğimizde Ulusal Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine tüm gücüyle sahip çıkıyor, çıkmaya da devam edecektir. Bizlerde gençlere önem veren ve bir ülkenin geleceğini gençlere emanet eden Ulusal liderimizin açtığı yolda tüm imkanlarımızla gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”