TAM KISITLAMAYI FIRSATA ÇEVİRDİK

Genel 30/04/2021 15:35

17 Günlük tam kapsamlı sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirerek şehrimizin en yoğun caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesinin alt yapı çalışmalarına başladık.

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Cumhuriyet Caddesindeki çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bu kapsamda; Artvin Belediyesi Fen İşleri, Türk Telekom, Doğalgaz ve ÇEDAŞ tarafından eş güdümlü bir şekilde alt yapı çalışmalarını tamamlandıktan sonra kilit parke taşı ve kaldırım imalatlarıyla cadde yeni görüntüsüne kavuşacak.

Artvin Belediyesi bu proje kapsamında; 390 metre uzunluğunda ki Cumhuriyet Caddesinde ki kaldırımları genişleterek yaya trafiğini rahatlatacak, yağmur suyu hatları imalatı ile su taşkınlarını önleyecek ve cadde de ki kanalizasyon hatlarında da kısmi yenileme çalışmalarını tamamlayacaktır.