BELEDİYEMİZ İLE AÇÜ ARASINDA SPOR TESİSLERİNİN KULLANIMI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Genel 29/04/2021 16:13

Ormanlı Köyü sınırları içerisindeki Marina bölgesinde bulunan Belediyemize ait tesislerin, Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu tarafından kullanılmasına ilişkin protokol imzalandı.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen protokol imzalama töreninde, Belediye Başkanı Demirhan Elçin, AÇÜ Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Müdürü  Doçent Dr. Ümit KuL, Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Meziyet Taşçı  ve Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gamze Ünaldı yer aldı.

Protokol kapsamında Ormanlı Köyü, Marina bölgesinde bulunan Artvin Belediye Başkanlığı’na ait tesislerin Artvin Çoruh Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerine haftalık ders ve sınav programları ile Üniversite tarafından gerçekleştirilecek sportif faaliyetler dahilinde; tesislerin kullanılmasına izin verildi.