Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİMİZ, MEZARLIKLARIMIZDA TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Genel 28/04/2021 10:25

Artvin Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri, mezarlık temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Belediye mücavir alanı içerisinde yer alan mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

Mezarlık alanlarının temiz ve düzenli tutulması için, mezarlıklar içerisinde yetişen her türlü yabani bitki ve otlar temizleniyor, ağaçlarda yapılan budama çalışmalarının yanı sıra üzeri kapanma tehlikesi olan birçok mezar, bu süreçte temizlenerek görünür hale getirdi..