Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN, İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Genel 14/04/2021 15:08

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, video konferans yöntemi ile Vali Yılmaz Doruk Başkanlığında düzenlenen, 2021 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katıldı.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, video konferans yöntemi ile Vali  Yılmaz Doruk Başkanlığında düzenlenen, 2021 yılı 2. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katıldı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda, il genelinde yapılan yatırımlar değerlendirildi.

Toplantı, ilimizde yapılan yatırımların değerlendirilmesi, kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin sunulmasıyla sona erdi.