Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN DEMİRHAN ELÇİN’İ ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ BİLGİN, ZİYARET ETTİ

Genel 08/04/2021 17:25

Geçtiğimiz günlerde Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin, Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’e ziyarette bulundu.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; Başkan Elçin, Rektör Sayın Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

Ziyaret Başkan Elçinle, Rektör Bilgin’in karşılıklı hediye vermesi ile son buldu