Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN, İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Genel 08/04/2021 17:09

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, geçtiğimiz günlerde Yusufeli ilçemiz Dereiçi Köyü ve Ortaköy Köyünde çıkan yangınlara, başarılı bir şekilde müdahale eden itfaiye ekibini ziyaret etti.

Başkan Elçin, İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek, burada görev yapan çalışma arkadaşlarımız ile bir araya geldi. Son bir ay içerisinde Yusufeli ilçemize bağlı Dereiçi Köyü ve Ortaköy Köy de çıkan büyük yangınlara başarılı bir şekilde müdahale eden itfaiye ekiplerine teşekkür ederek baklava ikramında bulundu.

İtfaiye Müdürlüğü çalışma arkadaşlarımızla sohbet eden Başkan Elçin, İtfaiye ekiplerimizin vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için önemli bir görev üstlendiğini, yangın ve her türlü afette itfaiye personelinin özveriyle çalıştığını belirterek, zor şartlar altında göstermiş oldukları başarılı çalışmalarından dolayı  teşekkür ederek, aynı acıların tekrarlanmaması dileğinde bulundu.