Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

GEÇMİŞ OLSUN ORTAKÖY

Genel 02/04/2021 18:21

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, dün gece saatlerinde Ortakköy Köyü Soylu Mahallesinde çıkan yangın bölgesine giderek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Elçin, Merkez ilçemize bağlı Ortaköy Köyü Soylu Mahallesinde dün gece çıkan yangından dolayı bölgeye giderek, çıkan yangında mağdur olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti. Can kaybının olmamasının en büyük tesellileri olduğunu belirten Başkan Elçin, Artvin Belediyesi'nin tüm imkanları ile yanlarında olduğunu söyledi.

Başkan Elçin, Ortaköy Köyü Soylu Mahallesi ziyaretinin ardından köy merkezine giderek bir süre köy halkı ile sohbet etti.