BAŞKAN ELÇİN 2.YILINDA ARTVİN HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Genel 31/03/2021 17:07

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Belediye Başkanlığı görevine gelmesinin 2. yılında Artvin Halkına teşekkür mesajı yayınlandı.

Değerli, Vefakar, Cefakar Hemşehrilerim;

Artvin için el ele vereli, sevinç ve üzüntüde ortaklık edeli tam iki yıl oldu.

Bu süreç içerisinde, Belediye Meclis Üyelerimiz ve emekçi çalışma arkadaşlarımla birlikte sizlere hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşadım.

Göreve başladığımız ilk günden bu yana geçen iki yıllık süre zarfında, yakamdan çıkardığım ve onurla taşıdığım parti rozetimi, gururla taşıdığım ulusal önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ ümüzün rozetiyle değiştirerek; o, bu, şu demeden, parti ve insan ayrımı yapmadan hizmet etmeye başladım.

Bu güne kadar Şeffaf Belediyecilik anlayışıyla aynı kararlılıkla eksiksiz yerine getirdim, bundan sonrada, hiç aksatmadan aynı kararlılıkla devam edeceğimi, yüksek sesle bir kez daha tekrar ediyor ve haykırıyorum.

Çalışma hayatıyla, ekonomisiyle, sağlığıyla teknolojisiyle, tüm dünyayı etkileyen, küresel bir değişimin ve girdabın içerisine girmiş durumdayız.

Sağlığın, özgürlüğün, çalışma ve kazanma değerinin öne çıktığı, yaşamın kıymetinin daha iyi anlaşıldığı, eski sosyal ilişkilerimizi arar hale geldiğimiz, hüzünlü bir dönemden geçiyoruz.

Umut ediyor ve inanıyorum ki; bu zor günler geçecek, Koronavirüs illetini hep birlikte yeneceğiz.

Yeniden bayramlarımızda, düğünlerimizde, cenazelerimizde ve festivallerimizde bir araya gelecek, hüznü ve mutluluğu hep birlikte paylaşıp, yaşayacağımıza, inancım tam ve eksiksizdir.

Korona illeti yüzünden uzun süredir Halkı Bilgilendirme Toplantılarımızı yapamadık, bir araya gelemedik ve hasbihal de edemedik.

Nisan ayı içerisinde sizlerle bir araya gelerek 2 yıl içerisinde yaptığımız hizmetlerimizi, yüz yüze olmasa bile, Belediyemizin Sosyal Medya Hesaplarından canlı yayınla, şeffaf bir şekilde bilgilendirme yapıp, takdirlerinize sunacağız.

Beni mahcup etmeyerek bu onurlu göreve layık gören, Artvinli hemşehrilerime, görevde geçirdiğim 2 tam yılımda verdikleri destek ve güçten dolayı; minnet ve şükranlarımı bir kez daha belirtiyor, bu can bu bedende olduğu müddetçe, ben de siz hemşehrilerimi, mahçup etmemek için canla başla, azimle, gayretle çalışacağıma bir kez daha söz veriyorum.

Tıkır Tıkır Çalışıyor, Teker Teker Tamamlıyoruz.

Birlikteysek eğer gücümüz her şeye yeter.

Teşekkürler ARTVİN!