Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BELEDİYEMİZ İLE TAPU VE KADASTRO ARTVİN İL MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI.

Genel 29/03/2021 18:12

Belediyemiz İle Tapu Ve Kadastro Artvin İl Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Belediyemiz ile Tapu ve Kadastro Artvin İl Müdürlüğü arasında imzalanan Protokol sayesinde emlak satışı yapacak vatandaşlarımız, Belediyemize emlak borçları yoksa, emlak beyanları direkt olarak Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü sistemi üzerinden görülecek. Böylelikle vatandaşlarımızın işlemleri daha hızlı ve kolay bir şekilde çözüme kavuşacak.

Vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacak olan uygulama, Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin ve Artvin İl Tapu Müdür Vekili Sayın Şahin Düzgün arasında imzalanan protokol ile resmiyet kazandı.