BAŞKAN ELÇİN İLE DİSK/GENEL İŞ SENDİKASI MUTABAKATA VARDI

Genel 23/03/2021 16:18

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, DİSK/Genel İş Sendikası Artvin Şube Başkanı Selim Bilgin ile Toplu İş Sözleşmesi (TİS) için gerçekleştirdiği görüşmeler neticesinde mutabakata vardı.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen, Artvin Belediyesi ile Disk/Genel-İş Sendikası Arasında kadrolu işçiler ve Belyap Ltd işçilerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sonucunda Başkan Elçin ve DİSK/Genel İş Sendikası Artvin Şube Başkanı Selim Bilgin mutabakata vardı.

Başkan Elçin, sözleşmenin ayrıntılarını 24.03.2021 Çarşamba günü saat 13.00’da Belediye Başkanlık binası önünde de işçilerinde katılacağı Toplu İş Sözleşmesi imza Töreninde açıklayacak.

TİS görüşmeleri, Belediye Başkanı Demirhan Elçin,  DİSK/Genel İş Sendikası Artvin Şube Başkanı Selim Bilgin ve DİSK/Genel İş Sendikası üyeleri ile çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.