Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

SUFFOLK KOYUNU ÜRETİCİSİNDEN, BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 17/03/2021 15:24

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i, Afyonkarahisar’da, Suffolk koyun üreticiliği yapan Yavuz Biçer makamında ziyaret etti.

Artvin’de küçükbaş hayvancılığı geliştirmek ve desteklemek için Artvin Belediye envanterine kazandırmış olduğumuz, et kalitesi olarak dünyada ilk sırada yer alan, yetişkin canlı ağırlığı 150 KG. olan İngiliz ırkı suffolk koyunlarının, Afyonkarahisar’daki üreticisi Yavuz Biçer, suffolk koyunlarının yöreye uyum sağlayıp sağlamadığını incelemek için ilimize gelerek, Başkan Elçin’i makamında ziyaret etti. Makamda gerçekleşen görüşmede karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret Yavuz Biçer’in, Başkan Elçin’e saf kan kangal cinsi yavru köpek hediye etmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.