Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN’DEN ERİKLİ KÖYÜNE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Genel 12/03/2021 08:59

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Şavşat ilçesi Erikli köyünde çıkan yangında yanan 5 ev için Erikli Köyüne geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi

Geçtiğimiz günlerde Şavşat ilçemize bağlı Erikli köyünde Bayram Sütçü'ye ait ahşap evde çıkan yangın kısa sürede büyüyerek çevredeki ev ve ahırlara da sıçraması sonucu 5 ev ve 5 ahır kullanılmaz hale gelmişti. Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Erikli Köyünü ziyaret edip  incelemelerde bulundu can kaybının yaşanmamasının sevindirici  olduğunu belirterek Belediyemiz imkanları doğrultusunda Erikli Köyüne destek olacaklarını ifade etti.

Ziyarette Artvin Belediye  Başkanı Demirhan Elçin’e , Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir ve Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, eşlik etti.