Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

TUZED DOĞU ANADOLU BÖLGE BAŞKANLIĞINDAN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 09/03/2021 15:12

Artvin Belediye Başkanı Sayın Demirhan Elçin’i, Tüm Uzmanlar ve Emeklileri Derneği (TUZED) Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsmail Karabulut ve yönetimi ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette TUZED Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsmail Karabulut, dernekleri hakkında Başkan Elçin’e bilgi vererek bir süre sohbet ettiler.

Başkan Elçin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Artvin’de kurulacak temsilcilik için imkanları doğrultusunda destek olabileceklerini ifade etti.

Ziyaret Doğu Anadolu Bölge Başkanı İsmail Karabulut’un, Başkan Elçin’e plaket takdim etmesi ile son buldu.