Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

MART AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Genel 04/03/2021 16:05

Artvin Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin Başkanlığında, sosyal mesafe kuralına uyularak Belediye Başkanlık Makamında gerçekleştirildi.

Artvin Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin başkanlığında gerçekleşti. Toplantı, alınan koronavirüs önlemleriyle Belediye Başkanlık Makamında sosyal mesafe kuralları uygulanarak yapıldı. Meclis Toplantısı Başkan Elçin’in, alınan kararların Artvin’e hayırlı olması dileklerinde bulunmasından sonra saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başlayarak 6 gündem maddesi görüşülmesinden sonra meclis toplantısı sona erdi.