Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN'DEN AÇÜ REKTÖRLÜĞÜNE ATANAN SAYIN PROF. DR. MUSTAFA SITKI BİLGİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Genel 02/03/2021 17:58

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, AÇÜ Rektörlüğüne atanan Sayın Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’i ziyaret etti.

Başkan Elçin, AÇÜ Rektörlüğüne atanan Sn. Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’i makamında ziyaret ederek yeni görevinin Artvin’imiz için hayırlı olmasını dileyerek, görevinde başarılar diledi.

Ziyaret Rektör Prof. Dr. Mustafa Sıtkı Bilgin’in Başkan Elçin’e plaket takdim etmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.