Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

KVKK İÇİN GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK

Genel 01/03/2021 19:02

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Dnet Yazılım Bilgi Teknolojileri temsilcisi Av. Şüheda BAŞER - Bilgi Sistemleri Mühendisi Yusuf ÖZDEMİR ile 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında uyumluluk süreci için görüşme gerçekleştirdi.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, Artvin Belediyesinin, yürütmekte olduğu faaliyetler nedeniyle kişisel verilerin işlenmesinde 6698 sayılı KVKK’ya uygun olarak her türlü teknik ve hukuki tedbiri almak. Kişisel verilerin hukuka uygun olarak toplanması, saklanması ve paylaşılmasını sağlamak ve gizliliği korumak amacıyla güvenlik tedbirleri görüşmesi gerçekleştirildi.

Görüşme makamda çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.