Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 19/02/2021 16:46

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, CHP İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Şehrimizin eşraflarından Suat Kesen’in cenaze töreni merasimi nedeniyle Artvin’e gelen CHP İl Genel Meclis üyeleri, Başkan Elçin’i makamında ziyaret ederek Artvin’de yapılan çalışmalar ve Belediye ile İl Özel İdaresi ilişkilileri hakkında değerlendirmede bulunarak sohbet ettiler.

Makamda çekilen hatıra fotoğrafı ardından ziyaret sona erdi.

Ziyarette; Artvin Merkez İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Zafer Gülenç, Ardanuç İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Talip Işık, Hopa İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Murat Özçep ve Hakan Makar, Kemalpaşa İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Şenol Çelik, , Şavşat İlçesi İl Genel Meclis Üyesi İrfan Avcı yer aldı.