Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

SUAT KESEN İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLEDİ

Genel 19/02/2021 14:37

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Artvin’in eşraflarından hayatını kaybeden Suat Kesen için Cumhuriyet Halk Partisi tarafından parti binası önünde düzenlenen törene katıldı.

Artvin Tarım Kredi Kooperatifi emekli müdürü, 2004 – 2014 yılları arasında CHP Belediye meclis üyeliği, 2014- 2019 yılları arasında İl Genel Meclisi CHP Meclis Üyeliği yapan Suat Kesen yaklaşık 3 yıldır tedavi gördüğü hastalığa 17 Şubat 2021 günü yenik düşerek hayata veda etti.

Suat Kesen için, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Parti binası önünde düzenlenen törende konuşma yapan Başkan Elçin, “Suat Abimiz yakışıklılığı, beyefendiliği ile bulunduğu görevleri en iyi şekilde yaparak Artvin’e çok güzel hizmetler verdi. Suat Abinin yerini kolay kolay dolduracağımızı sanmıyorum yalanı dolanı olmayan doğru bir insandı. Kendisine Allahtan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.” Dedi.

Törenin ardından Atatepe mevkii Gökyiğitler Mahallesi Aile Mezarlığında defin merasimi gerçekleştirildi.