BAŞKAN ELÇİN, İL HAYVANLARI KORUMA KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Genel 18/02/2021 16:50

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Vali Yardımcısı Sayın Aydın Göçer Başkanlığında Valilik toplantı salonunda düzenlenen ‘İl Hayvanları Koruma Kurulu’ toplantısına katıldı.

Toplantıda; şehir merkezinde ki sokak hayvanlarının durumu ve Artvin Belediyesi üzerindeki yükümlülüklerin paylaşılması görüşülerek Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünce Sokak hayvanlarının korunması ile ilgili bakanlıktan bütçe talep etmesi, Belediye sınırları dışındaki sokak hayvanları ile ilgile de İl Özel İdaresinin bakım ve tedavilerinin yaptırılması kararlaştırıldı.

Valilik Toplantısı Salonunda düzenlenen toplantıya; Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Yunus Aydemir, HAYDİKO Dernek Başkanı Emel Meriç, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü temsilcileri katıldı.