Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

ŞUBAT AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Genel 04/02/2021 17:13

Artvin Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin Başkanlığında, sosyal mesafe kuralına uyularak Belediye Başkanlık Makamında gerçekleştirildi.

Artvin Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin başkanlığında gerçekleşti. Toplantı, alınan koronavirüs önlemleriyle Belediye Başkanlık Makamında sosyal mesafe kuralları uygulanarak yapıldı. Meclis Toplantısı Başkan Elçin’in, alınan kararların Artvin’e hayırlı olması dileklerinde bulunmasından sonra saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı.

Meclisin öncelikli gündemi, belediye mülklerinde kiracı olan iş yerlerinden pandemi süreci boyunca kira alınmaması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısında 5 gündem maddesi görüşülerek meclis toplantısı sona erdi.