Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

AKSU ÜYELERİ ÇIKARDIĞI KİTAPLARI BAŞKAN ELÇİN’E TAKTİM ETTİ

Genel 01/02/2021 15:38

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’e, Artvin Kültür Sanat Ustaları (AKSU) üyeleri Ersin Yeni ve Nizamettin İlhan tarafından çıkartılan kitaplar, AKSU üyesi Okay Köse tarafından taktim edildi.

AKSU üyesi Oktay Köse Belediye Başkanlık Makamında, Başkan Elçin’i ziyaret ederek, platform üyesi olan 24 şair ‘Her Ay Bir Şaire Bir Kitap’ sloganıyla hazırladıkları kitap günü projelerinin, ilk eserleri olan; Ersin Yeni’nin ’AVAZANAT’ romanı ve Nizamettin İlhan’ın ‘MERHABA’ adlı şiir kitabını hediye etti.

Köse; “AKSU olarak 2019 yılında Artvin’de 7 Bölge 7 İklim Şiir Şöleni buluşması ile iki ilçe ve il merkezinde harika üç programa imza attık. Bu programın ardından 45 şairle hazırladığımız AKSU ANTOLOJİ’sini okurlarımız ile buluşturduk. ‘Her Ay Bir Şaire Bir Kitap’ projemiz ile de Artvin’in kültürünü ve doğal güzelliklerini kaleme aldığı eserlerden her ay bir üyemizin eserini kitaplaştırarak şehrimizin tanıtımına ve kültürümüzün nesilden nesile aktarılmasına katkı sağlayacağız. Bu kapsamda da çıkarmış olduğumuz ilk iki eserimizi çalışkan ve hizmet adamı olan size yani değerli Belediye Başkanımız Demirhan Elçin’e hediye etmek istedik.” dedi.

Başkan Elçin bu nazik ziyaretten ve AKSU üyelerinin çalışmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek yayın hayatlarında başarılar diledi