Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN’DEN, ÖZŞEKER’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Genel 25/01/2021 16:31

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, 22 Ocak Cuma günü sebebi bilinmeyen neden ötürü çıkan yangında 27 küçükbaş hayvanı telef olan Nazım Özşeker’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Artvin Merkez’e bağlı Seyitler köyünde Nazım Özşeker’e ait ahır ve samanlıkta çıkan yangına Belediyemize ait itfaiye ekiplerinin hızlı müdahale etmesiyle hayvanların çoğu kurtarıldı. Yangında samanlık ve bitişiğindeki ahır yanarak kullanılmaz hale gelirken, ahırdaki 27 küçükbaş hayvanda yanarak telef oldu.

Başkan Elçin’de, Özşeker ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak Artvin Belediyesi olarak imkânlar doğrultusunda aileye yardımda bulunacaklarını belirtti.