Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN, İL TRAFİK KOMİSYONUNA KATILDI

Genel 21/01/2021 16:13

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, İlimizin trafik sorunlarının çözülerek daha yaşanabilir bir şehir haline getirilebilmesi amacıyla, İl Trafik Komisyonu Toplantısı katıldı.

Vali Yardımcısı Aydın Göçer Başkanlığında, Valilik toplantı salonunda gerçekleşen İl Trafik Komisyonu toplantısında, şehir içinde trafik akışının daha kolay sağlanabilmesi ve geçici park ile Dolmuş duraklarına parklarla ilgili kararlar alındı.