Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİNİ, İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Genel 20/01/2021 15:32

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Koronavirüs tedbirleri nedeniyle video konferans yöntemi ile düzenlenen Artvin Valiliğinin 2021 yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katıldı.

Belediye Başkanımız Demirhan Elçin’inde diğer kurumlarla koordinasyon gerektiren konuları dile getirdiği toplantı, ilimizde yapılan yatırımların değerlendirilmesi, kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin sunulmasıyla sona erdi.

Vali Yılmaz Doruk başkanlığında, video konferans yönetimi ile yapılan toplantıya, kaymakamlar, ilçe ve belde belediye başkanları, daire amirleri, yatırımcı kuruluşların bölge müdürleri ile diğer yetkililer katıldı.