Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN'İN, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Genel 12/01/2021 10:46

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Elçin Mesajında: “Demokratik sosyal hukuk devletinin en önemli öğelerinden birisi bağımsız ve özgür basındır. Demokrasilerin 4. kuvveti olan basınımız, hukukun evrensel standartlarından sapmadan, kişi hak ve hürriyetine saygıyı eksik etmeden, kamu görevi yaptığının bilinciyle, özel hayata saygılı, tarafsız, doğru haberlerle, topluma yol gösterici olarak, sorumluluk bilinciyle görev yapmalarını temenni ediyorum.

Kalemleri ile, insanlığın gören gözü, işiten kulağı ve vicdanları olarak çok zorlu şartlarda, son derece özveri ve gayretle görev yapan, yerel ve ulusal basının emekçi Gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, bu anlamlı gün nedeniyle, sağlık, mutluluk ve esenlikler içerisinde  çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.