Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

YILIN İLK OLAĞAN BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Genel 07/01/2021 15:39

Artvin Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin Başkanlığında, sosyal mesafeye uyularak Belediye Başkanlık Makamında gerçekleştirildi.

Artvin Belediye Meclisi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin başkanlığında gerçekleşti. Toplantı, alınan koronavirüs önlemleriyle Belediye Başkanlık Makamında sosyal mesafe kuralları uygulanarak yapıldı. Meclis Toplantısı Başkan Elçin’in, meclis üyelerini yeni yılını kutlaması ve alınan kararların Artvin’e hayırlı olması dileklerinde bulunmasından sonra saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı.

Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısında 6 gündem görüşülerek meclis toplantısı sona erdi.