MEMURLARIMIZLA SOSYAL DENGE TAZMİNATI SÖZLEŞMESİ İMZALADIK

Genel 07/01/2021 13:25

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM-BEL-SEN)il temsilcisi Erkan Öztürk arasında Belediyemizde görev yapan memur ve sözleşmeli personel için Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesi imzalandı.

Bu sözleşmeye göre Belediyemizde memur ve sözleşmeli olarak çalışan 49 personelimiz 2021 yılında maaşlarına ek olarak net 1.100 TL Sosyal Denge Tazminatı alacaklar.

İmza töreninden sonra açıklama yaparak emeğin en yüce değer olduğunu belirten Başkan Elçin, ”Göreve geldiğim günden itibaren, şehrimizdeki yatırımların planlarını yapıyoruz. Bu planlamaları yaparken emeğin en yüce değer olduğunun bilincindeyiz. Bundan dolayı personelimizin de özlük haklarının iyileşmesi için çalışmalar yapıyoruz. TÜM-BEL-SEN ile imzaladığımız sözleşme ile memur ve sözleşmeli personelimizin maaşlarına ek olarak 1.100 TL artış sağladık. En düşük memur maaşımız 5.760 TL oldu. Personelimize ve ailelerine hayırlı olsun.” Dedi.

TÜM-BER-SEN Artvin İl Temsilcisi ve Artvin Belediyesi personeli olan Erkan Öztürk, Başkan Elçin’e sendikası ve çalışma arkadaşları adına kendilerini enflasyona karşı ezdirmediği için teşekkürlerini iletti.