Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN, YENİ FİKİR AT KONULU KONFERANSA KATILDI

Genel 04/01/2021 15:48

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, telekonferans üzerinde düzenlenen içinde bulunduğumuz, “Bilgi Çağının” gereksinimi olan İnovasyon konulu konferansa katıldı.

Yeni nesil danışmanlık platformu olan Valorem Team tarafından telekonferans yöntemi ile düzenlenen “Yeni Fikir At”  konferansında; dijitalleşme ve dönüşümü teknolojik olarak sağlayan çözümler, halkın hane bazında, kişi bazında düşünce, istek, öneri ve şikayetlerini daha hızlı, alarak bunlara cevap olacak çözümlerle ilgili hazırlanan yazılımlar işlendi.

T.C. Kültür Üniversitesi İnovasyon Hocası Salih Keskin ve Valorem Team Kurucusu Ahmet Cezmi Göbüt tarafından telekonferans üzerinden düzenlenen konferansa, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar ve Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek katıldı.