Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

ARALIK AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Genel 03/12/2020 15:31

Artvin Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin Başkanlığında, sosyal mesafeye uyularak Belediye Başkanlık Makamında gerçekleştirildi.

Artvin Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin başkanlığında gerçekleşti. Toplantı, koronavirüs salgını sonrası yeni normalleşme dönemi önlemleri kapsamında Belediye Başkanlık Makamında sosyal mesafe kuralları uygulanarak saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başladı.

Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısında 5 gündem 1 gündem dışı olmak üzerek 6 madde görüşülerek meclis toplantısı sona erdi.