CHP LI BELEDIYE BAŞKANLARINDAN ‘MURGUL’DAKİ SİYANÜRE HAYIR’ KAMPANYASINA TAM DESTEK

Genel 26/10/2020 18:03

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Murgul’da kurulması düşünülen Siyanür havuzlarına karşı '' Murgul Siyanüre karşı; siyanür varsa su, toprak, Bal, Arı ve hayat yok sloganı ile başlatılan ‘Siyanüre Hayır’ Kampanyasına destek vermek için CHPli Belediye Başkanları ile birlikte Murgul'u ziyaret etti.

CHPli Belediye Başkanları Siyanüre Hayır İmza kampanyası ziyaretinde Siyanür Havuzlarının ilçede yaşayan vatandaşların yaşam alanlarını daraltacağı ve ilçede ki turizme, hayvancılığa, arıcılığa, fındık üreticiliğine zarar verip bitirme noktasına getireceği için, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, Ardanuç Belediye Başkanı. Yıldırım Demir, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ve Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ile birlikte Murgul’a giderek Murgul’da Siyanüre Hayır Kampanyasına imza atarak Murgul Halkının yanında olduklarını belirttiler.

Belediye Başkanları daha sonra CHP Murgul İlçe Başkanlığını ziyaret ederek CHP Murgul İlçe Başkanı Mehmet Durmuş ile bir süre sohbet ettikten sonra İYİ Parti Murgul İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Hüseyin Çelikdemir ile de görüştükten sonra Murgul’dan ayrıldılar.

Bu ziyarette Hopa Belediye Başkanı Sn. Taner Ekmekçi mazereti nedeniyle ziyarete katılamadı.