Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

HAYIRSEVER KADINLAR ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLÜMSETİYOR

Genel 15/10/2020 18:55

Hayırsever üç iş kadınının ihtiyaç sahipli öğrenciler için topladığı yardım malzemeleri belediyemiz aracılığı ile şehrimizdeki ihtiyaç sahipli öğrencilere dağıtıldı.

İstanbul’da yaşayan üç hayırsever İş kadını, Duygu Çelik, Zeynep Hülya Yalçın ve Ayfer Tiftik;sıfır ambalajında kışlık mont, bot, eldiven, atkı ve kırtasiyesinden oluşan yardım malzemelerini ihtiyaç sahibi öğrencilerle buluşturuyor. Bu kapsamda da şehrimizde ki ihtiyaç sahibi öğrencilerin belirlenmesi ve dağıtımının yapılamasını Belediyemiz yapmış olup ihtiyaç sahibi ailelerin öğrenci çocuklarının yüzlerini güldürmüş olduk.

İş Kadınları, Duygu Çelik, Zeynep Hülya Yalçın, Ayfer Tiftik, Belediye Başkanımızın eşi Suna Elçin ve Belediye personelimizin yardım malzemelerinin paketlenmesi işlemi sırasında ziyarette bulunan Belediye Başkanı Demirhan Elçin, iş kadınlarına bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yardım malzemelerinin paketlenmesinden sonra yardımsever iş kadınları ile birlikte Belediye Başkanımızın Eşi Suna Elçin ve Belediye Personelleriyle birlikte yardım paketlerini ihtiyaç sahipli ailelere ulaştırdı.