Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN, ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ADİL KARAİSMAİLOĞLU’NU KARŞILADI

Genel 12/10/2020 13:31

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Yusufeli Barajı ve bir takım ziyaretler yapmak için şehrimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu, İl Protokolü ile birlikte Artvin Şehir Stadında karşıladı.

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun, Artvin Valiliği, PTT hizmet binası ve esnaf ziyaretlerine eşlik etti.

Bakan Karaismailoğlu Artvin Merkezde gerçekleştirdiği bir takım ziyaretlerden sonra Yusufeli Barajını incelemek için Artvin’den Yusufeli’ne doğru helikopter ile hareket etti.