ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ MURAT CAVUNT’TAN BAŞKAN ELÇİN’E VEDA ZİYARETİ

Genel 24/09/2020 16:21

Artvin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Giresun AFAD İl Müdürlüğüne tayini çıkan Murat Cavunt Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

Artvin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden  Giresun AFAD İl Müdürlüğüne tayini çıkan Murat Cavunt Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’e veda ziyareti gerçekleştirdi.

Belediye Başkanlık makam odasında gerçekleşen ziyarette ikili bir süre sohbet etti.

Başkan Elçin, nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Artvin’e vermiş olduğu hizmetlerden ötürü Murat Cavunt’a teşekkür ederek, yeni görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Ziyaret Makam odası ve Belediye önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.