Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

İYİ PARTİ’DEN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 22/09/2020 17:22

İYİ Parti Artvin İl Teşkilatı yeni yapılanması ardından, Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanlık makamında geçen ziyarette İYİ Parti İl Başkanı Kemalettin Akgök, Başkan Elçin’e teşkilatta yer alan kişileri tanıttıktan sonra bir süre Artvin ve pandemi süreci hakkında sohbet ettiler.

Başkan Elçin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette İYİ Parti İl Başkanı Kemalettin Akgök, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf İnce, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Armağan Tokdemir, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Remzi Yıldız  ve Artvin Belediye Başkan Danışmanı Emrah Özkan yer aldı.

Ziyaret makamda çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.