İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET…

Genel 04/08/2020 15:33

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i İstanbul Büyükşehir Belediyesi mahalli idareler koordinatörü Bülent Akköse ziyaret etti.

Ziyarette, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yerel yönetimlerden sorumlu danışmanı ve İBB mahalli idareler koordinatörü Bülent Akköse ile İBB mahalli idareler koordinatör yardımcısı Osman Cayak yer aldı.

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıya Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan’da katıldı.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İBB mahalli idareler koordinatörü Bülent Akköse ve Osman Cayak’ın ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaret günün anısına karşılıklı hediye takdimi ve çekinilen fotoğraflarla son buldu.