YARDIM MALZEMELERİ DOKUMACILAR KÖYÜNE ULAŞTIRILDI

Genel 15/07/2020 16:45

Geçtiğimiz günlerde Yusufeli Dokumacılar Köyünde yaşanan yangın felaketinin yaralarını sarmak amacıyla Artvin Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardım malzemeleri Dokumacılar Köyüne ulaştırıldı.

Yusufeli Dokumacılar Köyü’nde yaşanan yangının yaralarını sarmak için Hopa, Borçka, Ardanuç ve Şavşat Belediyesi yardım malzemeleri toplayarak, Artvin Belediyesine gönderdi. Burada Artvin Belediyesi tarafından toplanan yardım kolileriyle birleştirilen yardım malzemeleri bir kamyonla Yusufeli Dokumacılar Köyüne gönderilerek Dokumacılar Köyünde ihtiyaç sahiplerine verildi.

Yardım malzemelerini dağıtmak için Yusufeli Dokumacılar köyüne giden Artvin Belediyesi Genel Koordinatörü Cüneyt Öztürk’e, CHP İl Başkan Yardımcı Orhan Atan, CHP İl Yerel Yönetimlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Topaloğlu, CHP Yusufeli İlçe Başkanı Barış Demirci eşlik etti.

Artvin Belediyesi Genel Koordinatörü Cüneyt Öztürk; Belediye Başkanı Sayın Demirhan Elçin’in, yoğun programlarından dolayı Dokumacılar Köyüne gelemediğini fakat geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi.

Türk toplumunun örf ve adetlerinde zorda kalana yardım etmenin çok önemli bir kavram olduğunu belirten Artvin Belediyesi Genel Koordinatörü Cüneyt Öztürk;

“Bizim örf ve adetlerimizde zorda kalana yardım etmek var bu da bizim asli görevimizdir. Bizimde yönetim anlayışımızda ihtiyaç sahibi olana yardım etmek var. Bu kapsamda Yusufeli Dokumacılar Köyünde evleri yanan yurttaşlarımızın ihtiyaçlarını sağlamak için yardım kampanyası düzenledik ve bir hafta gibi kısa bir süre içerisinde bir sürü yardım malzemesi topladık. Yardım kampanyamıza desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza göstermiş olduğu hassasiyet için teşekkür ediyorum bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını temenni ediyorum.” Dedi.