CUMHURİYET BAŞSAVCISI MUHAMMED YASİN BAŞBAY, BELEDİYE BAŞKANIMIZ DEMİRHAN ELÇİN’E VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Genel 24/06/2020 08:32

Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’e veda ziyaretinde bulundu.

Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay, veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i ziyaret etti.

Başkan Elçin’in makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Elçin, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay ile Artvin’de uyum içinde çalıştıklarını ve Artvin’de güzel hizmetlere imza attığını belirterek, Siirt’teki yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret Belediye Başkanı Demirhan Elçin ile Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Yasin Başbay’ın hatıra fotoğraf çektirmesi ile son buldu.