BAŞKAN ELÇİN, SANAYİ ESNAFI İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ ARTVİN BELEDİYE BAŞKANI DEMİRHAN ELÇİN S.S. VALİ SELAHATTİN AKYURT SANAYİ SİTESİ ESNAFI İLE ARTVİN BELEDİYESİ HANGARLARINDA BİR ARAYA GELDİ. S.S

Genel 13/06/2020 17:33

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin S.S. vali Selahattin AKYURT Sanayi Sitesi Esnafı ile Artvin Belediyesi Hangarlarında bir araya geldi.

S.S. vali Selahattin AKYURT Sanayi Sitesinde, ortak kullanım alanlarında bulunan hurda araçlar, onarım sırasının gelmesini bekleyen küçük büyük araçlar, iş makineleri , kullanılmayan malzemeler ve bazı Esnafların, işyerlerinde yeterli şekilde malzemelerini  stoklayacakları depolarının olmamasından kaynaklı olarak, ortak kullanım alanlarının işgal edilmesi nedeniyle,  görüntü kirliliğinin yanı sıra sanayi sitesi Esnaflarının verimli çalışmasına engel olmasından dolayı, oluşan sorunun çözümü için, Belediye Başkanı Demirhan ELÇİN, sanayi Esnafı ile Belediye Hangarlarında bir araya gelerek sorunun çözümü için, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, sanayi esnafının sorunlarını dinledi.

Başkan ELÇİN, S.S. vali Selahattin AKYURT Sanayi Sitesi Esnaflarına, daha verimli, daha bereketli, daha kazançlı ve daha huzurlu çalışma ortamı yaratabilmek için ortak kullanım alanlarındaki işgalin ortadan kalkması için Belediye olarak gerekli çalışmaların yapılacağını, uygun olan bölgeleri park alanı ve malzeme depo yerleri olarak tespit ederek, yaşanan sıkıntılara çare bulmak için gayret edeceklerini Sanayi sitesi Vaziyet Planına uygun şekilde düzenin sağlanacağını söyledi.

Sanayi Esnafının da daha anlayışlı olması ve daha fedakarlık yapması gerektiğini söyledi.

Sanayi esnafı, Başkan Elçin’in sorunları yerinde tespit edip, sorunların  çözümünün de muhataplarıyla müzakere ederek  icraat yapma yönetim anlayışından dolayı, memnuniyetlerini dile getirirken, sanayi sitesine sığamadıklarını ve biran önce yeni yapılmakta olan sanayi sitesinin bitirilmesi için, Belediyenin devreye girmesini istediler.

Toplantının ardından Başkan ELÇİN, Esnaflarla birlikte, Sanayi Sitesini gezerek incelemelerde bulundu.

Belediye Hangarlarında düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Demirhan ELÇİN, Belediye Koordinatörü Cüneyt ÖZTÜRK, Başkan Danışmanı Emrah ÖZKAN, Artvin Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Kadir KÜÇÜKAY,  Sanayi Sitesi Başkanı İsmail USTAEL, Artvin Esnaf ve Sanatkarlar kredi Kefalet  Kooperatifi Yöneticisi Mevlüt DUYAN, Yöneticiler ve Sanayi Esnafı katıldı.