BAŞKAN ELÇİN'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Genel 23/05/2020 11:16

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Elçin mesajında 11 Ayın Sultanı Ramazan ayını geride bıraktıklarını belirterek toplum olarak kaynaşma günü olan Ramazan Bayramını Coronavirüs illeti yüzünden sevdiklerimizden ayrı bir şekilde kutlayacaklarından dolayı buruk bir sevinç yaşadıklarını söyledi.

Elçin "Milletçe güzelliklerin, iyiliklerin, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulup yerini barışa bıraktığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu Coronavirüs illeti yüzünden buruk bir şekilde yaşıyoruz.

Aile büyüklerimize, akrabalarımıza, komşularımıza, arkadaş ve dostlarımıza hürmet ve muhabbetlerimizi Coronavirüs tedbirlerinden dolayı telefonla görüşerek, mesaj atarak, sosyal medya üzerinden veya görüntülü arayarak gösterelim.  Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakalım.

Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın Artvinli hemşehrilerim başta olmak üzere tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, Coronavirüs illetinden biran önce kurtularak sevdiklerimizle birlikte nice güzel bayramlar geçirmemiz dileğiyle, Ramazan bayramımızı en içten duygularla kutlarım." dedi.