Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

ARTVİN BELEDİYESİ CADDELERİ SABUNLU SU İLE YIKIYOR

Genel 02/04/2020 15:20

Artvin Belediyesi, Coronavirüs (Covid19) salgınıyla mücadele kapsamında şehrin caddelerini köpüklü su ve dezenfektanla yıkama işlemine başlandı.

Coronovirüs salgınına karşı vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve hijyenik yaşam alanları sunmak için temizlik çalışmalarına aralıksız sürdüren Artvin Belediyesi, başta Artvin Devlet Hastahanesi Acil girişi olmak üzere şehrin tüm caddelerini tazyikli sabunlu su ile yıkıyor.

Artvin Belediyesi tarafından oluşturulan özel ilaçlama ekipleri, Artvin Belediyesi hizmet binalarının yanı sıra Artvin Belediyesine ait hizmet araçlarını, su depolarını, dezenfekte işlemlerine düzenli olarak devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Demirhan Elçin, caddelerin yıkanması işinin yanı sıra dezenfeksiyon sürecinin Belediyeye ait tüm hizmet binaları ve tesislerinde sürekli olarak devam ettiğini belirtti.

Çevre temizliğinin önemine dikkat çeken Başkan Elçin; " Göreve geldiğimiz günden beri temizlik ve hijyen konusuna çok ciddi önem veriyoruz. Periyodik olarak su kanallarımızı, sokaklarımızı, su depolarımızı, kısacası her noktayı tertemiz hale getirmeye çalışıyoruz.

Bu dönem hijyen ve temizlik çalışmalarımızda daha hassas davranarak, Coronavirüs Covid19 salgınıyla mücadele kapsamına paralel olarak sürdürüyoruz. .” Dedi.