Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

BAŞKAN ELÇİN ŞEHİRİÇİ DOLMUŞ ŞOFÖRLERİNİ CORONAVİRÜSÜNE KARŞI BİLGİLENDİRDİ

Genel 28/03/2020 20:15

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, S.S. 33 Nolu Minübüsçüler Taşıyıcılar Kooperatifi Dolmuş İstasyonunu ziyaret ederek Coronavirüsüne karşı alınabilecek önlemler hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, S.S. 33 Nolu Minübüsçüler Taşıyıcılar Kooperatifi Dolmuş İstasyonunu ziyaret ederek buradaki şoför esnafımızı güvenli mesafe kuralına uymaları, kapasitenin yarısı kadar yolcu taşıma, eldiven, dezenfektan kullanımı ve minibüslerin temiz olması ile ilgili bilgilendirdi.