Tel : 4447008 WhatsApp : 05412123711 E-Posta : artvin@artvin.bel.tr | Faks:04662123712 | Kep adresi: artvin@hs01.kep.tr

SEYAHAT İZİN KURULU BÜROSU KURULDU

Genel 28/03/2020 20:11

Coronavirüsüne karşı önlemler kapsamında Artvin Şehirler Arası Otobüs Terminalinde “Seyahat İzin Kurulu Bürosu” kuruldu.

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’in, katıldığı İl Pandemi Kurulu ve Artvin İl İdare Kurulu toplantısında, “Cumhurbaşkanlığı talimatı ile iller arası otobüs seferleri 28.03.2020 tarihi saat 17:00’den itibaren ancak valiliklerin izni ile yapılabilecektir.” kararına istinaden Artvin İl Şehirlerarası Otobüs Terminalinde Seyahat İzin Kurulu Bürosunun kurulması kararlaştırıldı.

Bu kapsamdan Artvin Terminalinde ki Seyahat İzin Kurulu Bürosunu inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin, Terminalde bulunan otobüs firmalarını süreç hakkında bilgilendirerek vatandaşlara da Coronavirüsünden korunmak için el hijyenine ve sosyal mesafeyi korumalarına dikkat etmeleri gerektiği hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin ardından Artvin Şehirler Arası Otobüs Terminali dezenfekte edildi.